Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Η ανατρεπτική αντικαπιταλιστική Αριστερά μπροστά στις μάχες και τις ευρωεκλογές, Τρίτη 9/4, στις 7μμ στη Νομική Σχολή

Την Τρίτη 9 Απρίλη, στις 7μμ στη Νομική Σχολή, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ οργανώνει δημόσια κεντρική εκδήλωση με τίτλο: «Η ανατρεπτική αντικαπιταλιστική Αριστερά μπροστά στις μάχες και τις ευρωεκλογές».
Θα είναι το επόμενο, καταληκτικό, βήμα της συζήτησης που έχει ανοίξει -και με την σύσκεψη στις 21/3- για τη δυνατότητα συνεργασίας των αγωνιστριών και των αγωνιστών καθώς και των δυνάμεων της ριζοσπαστικής αντικαπιταλιστικής αριστεράς.

Θα είναι ταυτόχρονα, η έναρξη μιας δίμηνης προεκλογικής καμπάνιας στην οποία θα μπει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με όλες τις δυνάμεις της. Για να συνεχίσουμε και να κλιμακώσουμε τους αγώνες και να φτάσουμε στις κάλπες με τον κόσμο να απεργεί και να διαδηλώνει, για να μαυρίσουμε μαζικά την ΝΔ και ν’ ανοίξουμε το δρόμο για την ανατροπή της, για να τσακίσουμε την ακροδεξιά και τους φασίστες και να βγάλουμε ακόμα πιο ενισχυμένη την αντικαπιταλιστική επαναστατική αριστερά που παλεύει για την ανατροπή του καταστροφικού καπιταλισμού, για να μπουν «οι ζωές μας πάνω από τα κέρδη τους»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου